Nieuws

Tennisclub gesloten t/m 28 april

KNLTB update 1 april Tennisclub gesloten Geen-tennis-tm-28-april

KNLTB update 24 maart Tennisclub gesloten t/m 6 april. KNLTB beraad zich over de consequenties van de nieuwe maatregelen voor de tennissport 

Voor een beslissing over het vervolg van de uitvoering van de competitie zullen we (knltb) wat meer tijd nemen. We willen alle scenario’s goed afwegen en de juiste keuzes maken voor de lange termijn. Hierbij zal de gezondheid van onze leden altijd voorop staan.

knltb nieuws tennis-en-het-coronavirus

KNLTB UPDATE 15 maart

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.

De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. We adviseren tennisscholen en commerciële tenniscentra ook gevolg te geven aan deze oproep. In navolging hiervan gaan ook de trainingen van de KNLTB op het NTC in Amstelveen niet door.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. We zullen ons de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan.

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 15 maart 18.00 uur en gelden t/m 6 april. 

 

« Terug

» Nieuws archief